Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

tirsdag den 9. februar 2010

WATCHIN' PAINT DRY...

Boooring... og man kan IKKE ved tankens kraft få maling til at tørre hurtigere! Jeg er i gang med at friske lidt mini-møbler op. Stort set lige efter vi var flyttet ind i vores hus, satte nabo-konen sit til salg. (Hun forsikrede os om, at det IKKE var på grund af vores larm, stilladser, og generelle uorden af alt det materiale-rod, som husrenovering fra A til Z medfører! ) Da hun fik solgt, skulle der jo flyttes og ryddes ud i garagen, og her så jeg at hun var ved at smide det fedeste små Trip-Trap-dukkestole på losseren. Arrrrgh! Mig ud af huset, og redde genbrugsguldet. Den ene er naturfarvet og står i køkkenet, og den anden holder til på Oscars værelse. NU syntes jeg dog at den oprindelige lyserøde farve måtte skiftes, og lidt papir-decoupage bliver det nok også til.
Den anden ting som skal friskes op er en Amagerhylde til lillebrors værelse. Købt for en 20'er på ét af sommerens loppemarkeder. Den skal også have maling og decoupage, og kan bruges til sutter når han er spæd, og små racerbiler og Kinder-ægs-dippedutter når han bliver større!


Udgangspunktet. De er jo udpræget tøsede og skulle også lige have udskiftet et par søm og forstærkes i en limning. Derfor værktøjet. (Elsker min lille blomstrede hammer. Den er MORS! Derefter kunne jeg gå i gang med den skønne æblegrønne maling:
Når man er af en anelse utålmodig natur, så tørrer maling bare AAAAAALT for langsomt! For jeg vil jo gerne i gang med papirklip, lim og lak:
2 LAG MALING SENERE..............


oooooog..... så fik jeg endelig malingen tør, klippet og skåret en hav af firkanter, og lakeret hele molevitten. HELT tør er lakken ikke endnu, men derfor kan man jo godt tage et billede, ik'? Genbrugs-guld forvandlet til retro-tilbehør til børneværelset:
Og se så lige hvor skønt den lille Trip Trap står til 'FILUR' - en ægte 70'er dukke strikket af min svigermor til min mand. Nu har Oscar den, og dukken får mange kram - og til tider også skæld ud, når den ikke sidder ordentligt på stolen, når der spises yoghurt. ;-)

3 kommentarer:

 1. Bliver det så mere fantastisk? Trip trap-dukkestole - gad vide om man kan opdrive det nogen steder eller det er noget hjemmelavet. De er i hvert fald geniale og min datter vil elske dem! Kh. Mette

  SvarSlet
 2. :-) Min gamle pensionerede nabo var på vej til at kyle dem til storskrald under sin flytning. Hendes mand var før sin død snedker, og lavede dem for 100 år tilbage til deres egne børn.
  Jeg er ellers genert med den slags, men HER blev jeg altså nødt til at overvinde mig selv, og høre hende til om hun virkelig ville smide dem ud. ;-) Så fik jeg dem kvit og frit... så med mindre du kan vække de døde, så er de desværre unika. Men kender du en snedker selv, så kan det vel laves?

  SvarSlet
 3. Det må man sige jeg gør. Min far er snedker ;-) Men om han vil lave sådan en til sit barnebarn... Det sker jo i hvert fald ikke noget ved at spørge. Kh. Mette

  SvarSlet