Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

tirsdag den 29. marts 2011

I've lost the touch! Koks i kreativiteten #3

Man skulle egntlig tro, at nu var det slut med de uheldige udfald og nødløsninger, men er der ikke noget med, at man siger "Alle gode gange tre!" ?

Stakkels Laura må stå model til endnu et kiks fra Tante Gittes hånd. Eftersom hendes mor er MEGET højgravid, tilbød jeg, at jeg da kunne bage en stak muffins og tage med til fødselsdagen. Så behøvede hun kun at bage boller og sætte manden til at dække bord.
Så her til morgen gik jeg i gang med to store skåle og en portion hindbærmuffins samt en portion shoko-appelsin muffins. De blev sat i kulørte papirsforme og videre i silikoneforme, for fint og rigtigt skulle det være. For mit indre blik så jeg høøøøøje og perfekte kager!

Men da bagetiden var gået var de fleste hindbærmuffins flydt over. Jeg måtte tage dem ud af ovnen, skrabe overskydende dej væk, og kunne så konstatere, at de da ikke var bagt i midten. OMMER! En plade over og ind i ovnen igen. I anden omgang blev de vist bagt færdige, men man kan ikke just påstå, at de er de flotte cupcakes man ser på glittede billeder i ugebladene. De smager dog aldeles udmærket, og alskens synder kan vel skjules med lidt frosting og festlig krymmel? Det er i hvert fald planen.

Et billede af de dobbeltbagte 'skønheder' må der til:


Sjovt nok, så gik shoko-appelsin-muffins'ne meget bedre. Og de var ellers på slump og uden egentlig opskrift - i modsætning til de mislykkede med hindbær! MYSTISK!

Planen var egentlig, at jeg nu skulle vaske alle mine nyindkøbte fatquarters og stryge dem, så de var klar til at bruge til applikationer.... men eftersom jeg lige har spildt kaffe ud over hele sofabordet, så tror jeg at jeg skal lade være med at lave NOGETSOMHELST i dag, ud over måske at snuppe en lur på sofaen, og håbe at mit krea-ur kommer i takt med sommertiden hvis jeg indhenter en times søvn.


2 kommentarer:

  1. Uanset hvad.. så kan vi jo ikke være 110 % dygtige hele tiden du kære ;) Og uanset hvad så redder du jo tingene gang på gang!! :D

    Du er den sejeste KREA guru <3

    SvarSlet
  2. De er ikke slemme, synes faktisk de ser ret lækre ud. Og så længe de smager er alt vel en fest.
    Kh Vibeke

    SvarSlet