Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

fredag den 25. marts 2011

Håndarbejdsmesse i Lillebæltshallerne

Ungerne er puttet, manden er skvattet i søvn på sofaen og jeg hviler et par trætte ben efter en SKØN dag i Lillebæltshallerne hvor jeg dagen lang har stået på hovedet i lækre fatquarters, følt på strik, beundret filt, ønsket mig en mindre formue til en ny symaskine, osv.

Der blev brugt penge på lidt stoffer til applikationer.
Der blev viiist også købt en strikkeopskrift eller tre med tilhørende garn.
Der blev købt lidt knapper, som bare var for fine at lade ligge.
Jeg skal have syet mig en strikke-hækletaske efter inspiration fra messen!
Jeg overvejede nye hobbies... Nåleorquis så for eksemel sjovt ud. Og den filtede frø jeg kyssede i en norsk uldshop kunne godt få mig til at kaste mig ud i at nålefilte.(www.ull.no)

Seyfarths strik fik mig igen til at falde i svime. Et valmuesjal skal engang blive mit. Det må
være når børnene er så gamle, at man igen kan koncentrere sig om at tælle og strikke
mønsterstrik. :-)
Og broderi forekom mig pludselig helt trendy efter at have set Fru Zippes broderikits


(www.fruzippe.dk)

Men billedtæppere 'malet' med sytråd på maskine var altså messens absolut mest imponerende
stykke håndværk! De var udført af Birgitte Busk, og nogle af hendes værker kan nydes på Filosofgangen i Odense fra 29. marts til 10. april.


Jeg mødte også gode gamle bekendtskaber, hvilket altid er hyggeligt. En af dem havde været en tur forbi min lille blog her, og trods det, at den jo slet slet ikke viser andet end en brøkdel af hvad jeg har syslet frem, så syntes hun jeg skulle besøge hende og høre lidt om en mere kommerciel tilgang til håndarbejde og kreativitet. Spændende, spændende! Vi taler her om hardcore kendte kreabloggere, så selv hvis jeg 'bare' lander mig et ganske almindeligt job inden for mit uddannelsesområde, så er jeg da stolt over at blive spurgt. :-) Og så bliver man jo glad og stolt, når flere udstillere spørger ind til ens garderobe og smykker og roser hittepåsomheden.

Jeg kommer helt sikkert igen næste år. Men nu har jeg en stak stof der skal i vaskemaskinen og stryges, så det er klar til udfoldelser foran symaskinen.

1 kommentar:

  1. Altså nogle gange bor maan bare i den forkerte del af landet :(
    Lyder til at have været en rigtig dejlig dag.
    Og tillykke med at blive "opdaget" af kendt kreablogger, men det kan jo ikke komme bag på os BX'er, du er jo hele BX kreamamma!!!
    Kram

    SvarSlet