Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

onsdag den 23. marts 2011

Filtkugle-fetish


Indrømmet: Jeg har vist fået lidt af en filtkugle-fetish! De små bløde kugler i alskens farver er jo som en hel skålfuld pinocchiokugler. UIMODSTÅELIGE! Lidt forårsrengøring i haven resulterede i en håndfuld birkegrene, som snoet om sig selv blev til en dejlig krans. (Skønt at haveaffald for en gangs skyld kunne bruges lidt festligt!) Lidt lim, en håndfuld filtkugler og lidt bånd fra resteskuffen, og vupti havde hoveddøren en ny krans. Men den var altså ligesom ikke HELT færdig før en lille blomstret pip-fugl også var flyttet ind. Måske er det 'mormor' at have krans på døren? Men jeg bliver nu glad og i forårshumør af den, så skidt pyt!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Super fin krans! (Nej det er ikke mormor, det er flot!)
    Hvis filtkuglerne er fra Panduro Hobby har du også nogle i en underlig aflang form. Med lidt fysisk overtalelse kan dette blive til en ægge-form som med lidt tråd i toppen gør sig så fint som påskepynt :)

    SvarSlet
  2. Disse er fra Søstrenes, men nu du siger det, så tror jeg faktis at reakælderen gemmer på de aflange på hylden med filtting :-) Tak for tippet! Så mangler vi bare at Magnoliegrenene springer ud, så vi rigtigt kan komme i forårsstemning!

    SvarSlet