Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

mandag den 3. januar 2011

Og der blev lys...

Der er gået barsel i den herhjemme! Det MÅ være det! For hvor er udsalgsshoppegenet dog blevet af? Det plejer at være veludviklet, men intet har fristet.

...eller dog. Dette år er det blevet til 2 ting. TIL MIG! Og intet til ungernes tøjbugnende skabe! BAAAAH! JEG trængte til lækker forkælelse og lidt lys i de mørke hjørner. Og lys skal der blive, for i dag sender 'designerlys' denne labre sag afsted til mig:

Holmegaard's ONE lampe i helt enkelt design med fræk rød ledning! Juhuuu for de julegaver, jeg fik 2 ens af, og som nu er returneret. De gjorde det muligt at forkæle mig og hjemmet lidt.

...og nu vi taler om forkælelse: Jeg ser frem til at gå foråret i møde iført en ægte 'Groovy-sag'! Jeg skal slikke solskin og drikke Latte iført tju-bang-laber-kaffe-nederdel. LUCKY ME! (Og lidt synd at Groovymamma fik syet den for lille til sig selv i første omgang, men mon ikke den ferme syerske får udstyret sin egen garderobe efter en mønsterjustering eller to?) ;-)
Besøg hendes BLOG! For hun KAN det med en nål og en tråd og en god spand kreativitet!
GROOVYBABYANDMAMA

3 kommentarer:

 1. ...Hvis nu Ester og jeg tager et tog til Odense, giver du så en guide til en god latte på en cafe Gitte?

  SvarSlet
 2. Jeg giver en guided tur, gør jeg! :-D Jeg er vel ikke gammel tuor-operator og event-manager for ingenting!
  (Er det ikke en cool nederdel? Jeg MÅ købe mig et mønster der ligner, for jeg har en IDÉ!)

  SvarSlet
 3. Den er SÅ fed den nederdel... Min eneste anke er at der ikke er "smæk" foran med halterneck for at gøre den totalt old-school...Jeg er en sucker for sådan noget ;)

  SvarSlet