Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

lørdag den 22. januar 2011

Krea-kaos

Kender I det at hovedet er så fyldt med ideer, at man ikke aner hvor man skal starte? Jeg har en liste så laaaaaang med sager jeg vil have ud af systemet. Mest syede sager, men de kræver alle, at jeg lige tager mig tid til at tegne mønstre over på mønsterpapir, for ungerne er vokset en størrelse, og til mig selv skal der prøves nye mønstre. Jeg synes bare det er så kedeligt at tegne mønstre af.

Mens jeg tager mig sammen kører strikkepindene på lidt uafsluttede sager fra kurven, så en af dagene er der nok færdige strikkerier i huset. Forunderligt som 'knuder på garn' pludselig er en beklædningsgestand.

2 kommentarer:

  1. JA det kender jeg udemærket godt! Til tider laver jeg lister i håbet om, at jeg så kan strukturere mine ideer, og at de så automatisk springer fra hjerne, til papir, til færdig kreation!

    Men struktur og kaos kreativ passer bare ikke sammen! Med tre strikkeprojekter igang, en halvfærdig uglepude, og en næsten færdig mei tai, og en million ideer på i hovedet, så kan jeg vist ikke prale af, at at kunne finde hoved og hale i ideer og projeketer! ;)

    SvarSlet
  2. Min liste er heldigvis ikke prioriteret.... Nogle ting har stået der i årevis, andre er spritnye og udført nærmest med det samme. Ingen hoved, ingen hale... Bare ideer og tegninger og inspiration at tappe af, hvis kilden en dag skulle løbe tør.

    SvarSlet