Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

mandag den 3. januar 2011

OVERSPRINGSHANDLINGER....

ARGH! Jeg er EKSPERT i overspringshandlinger! Jeg springer let og elefant hen over det kedelige husarbejde, og i stedet bidrager jeg til husets nuldrede og rodede udseende med stof og mønstre og 10.000 idéer. Jeg retfærdiggør roderiet med, at det faktisk er et nyt betræk til sofaens lange pude. Den har i 2 år nu været iklædt et firkantet stykke uldfilt, der bare var pakken omkring. HVORFOR? Jeg har jo symaskine og kan hurtigt sy et nyt betræk! Jow, jow... men det er så KEDELIGT at sy pudebetræk! Og lægge gardiner op!
Men det er trods alt sjovere at sy pudebetræk end at støvsuge, så her i 2011's allerførste dage vil jeg give puden en ny ham, nyde at huset er stille og svinge støvsugeren senere.

4 kommentarer:

 1. Med dine kreative evner, kan selv et pudebetræk bliver spændende!! Glæder mig til at se hvad du finder ud af, jeg selv har tumbleren fyldt med stof, klar til at ekvipere sofaen med spraglende farver, stærkt inspireret af dine vasker.. if you remember!

  SvarSlet
 2. Den make-over din stue er ved at gennemgå må KLART vises i før/efter billeder og krydres med dine bevilgede ord! Jeg vil nyde at læse med!

  SvarSlet
 3. Jeg synes jeg kender det :) ret godt endda. Håber vi får puderne at se!

  SvarSlet
 4. Det gør man bestemt... Kamerakortet er bare fyldt, og jeg har baby med skoldkopper på armen ;-) Tålmodighed er en dyd... men hvem gider at være et dydsmønster?

  SvarSlet