Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

torsdag den 30. december 2010

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt for 2011.... at få gjort lidt mere ved dét bloggeri! Jeg forfalder til at skrive om mine sysler på Babyxplore og ORKER ikke at gentage mig selv her. Men ungerne blver vel større engang, og gider man så at hænge ud på et babysite, omend man stort set kun bevæger sig i deres KREAFORUM? Men jeg har stadig ikke gennemskuet hvordan man finder nye bloggere her i blogland, hvordan de finder ens egen side og hvordan man i det hele taget netværker. Men hvo som intet vover, intet vinder... er det ikke sådan det er?
Måske man skulle lave et nytårsforsæt om at opdatere sine sysler herinde også, og så langsomt føre år 2010's mange gøremål ind.

* Hvordan mon man ordner sine indlæg i sirlige kategorier?
* Mon der er nogen der læser med?
* Hvordan ved man om der er nogen der læser med? :LOL:
* ...og mon man kan mødes med ligesindede på samme måde som på det gode gamle babysite, som gemmer på gamle og nye bekendtskaber og et hav af inspirerende idéer.


.....og mon dette ender som nytårsforsætter plejer?

5 kommentarer:

 1. Hej Gitte

  Jeg læser med og vil med glæde læse om dine skriverier både her og på BX

  Hvordan finder man hinandens blogs... Jeg smug-kigger gerne de andres bloglister, så er de jo de berømte give away's som gerne tiltrækker nye læsere og endelig synes jeg folk er flinke til at linke til hinandens blogs når de fortæller om et godt tip, eller lign.

  Håber bestemt at du kommer igang med bloggeriet. Jeg er ikke selv for god til at få skrevet, men jeg MÅ bare lige igennem mine blogliste hver dag, ellers er jeg bagud :)

  MVH
  Mette/ spjaer

  SvarSlet
 2. Tja, det er gode og relevante spørgsmål Gitte... Så jeg prøver lige efter bedste evne at give mine bud.

  Når du skriver et indlæg i blogger kan du i højre hjørne tilføje tags på dit indlæg og bruger du de samme ord får du systematiseret dine indlæg. I design kan du tilføje en boks med dine tags - er det dét du mener med kategorier?

  Om der er nogle som læser med? Tja, du kan jo se antallet af faste læsere, og så kan du tilføje en counter på din blog. Men i design kan du også se hvor mange der har været inde, hvor de er linket fra, geografisk spredning mv. - super smart funktion.

  Der har været flere blogtræf, både store og små. Jeg har bare været til et enkelt, og det var super hyggeligt! Så ja, hvis man gerne vil de er der også et socialt element.

  Og så det med at netværke. En god start er at skrive kommentarer på andres blogs... Noget af det som leder min opmærksomhed mod andre bloggere er gentagne eller interessante kommentarer. Bliver der linket til blogs i andres indlæg kigger jeg også tit forbi, og er indholdet spændende og ser bloggen flot & inspirerende ud, ja så bliver jeg gerne hængende som fast læser. :o)

  De færreste nytårsfortsæt holder, så om mit blogfortsæt med at tage endnu bedre billeder, lave et flottere layout og udvikle det sprogligt holder bliver sørme også spændende! ;o)

  Godt nytår.
  Maiken

  NB: Her måtte aktivitet på BK kreaforum lade livet til fordel for bloggeriet, så jeg kender godt det med prioriteringerne og gentagelserne!
  NB2: Sikke en fristil det dog blev til!

  SvarSlet
 3. Fristile er meget velkomne! ;-) og jeg tænkte nok, at man simpelthen surfede andre bloggeres læselister. Synes bare ofte det er de samme blogs der linkes til, og savner måske en søgefunktion... Må op på hesten og igang. Godt Nytår og tak for den hurtige respons... Det giver da mod på at holde sit fortsæt, at man ikke står og råber alene i mørket og kun mødes af EKKO ;-) Godt nytår.... Vi ses i 2011!

  SvarSlet
 4. Godt nytår kære Gitte... fandt dig på Mettes side, og til hvilken glæde! Har selvfølgelig meldt mig som fast læser, og glæder mig til at høre lidt mere fra din side herinde i blogland!

  Kram herfra

  SvarSlet
 5. Jamen velkommen til KAT! :-) Jeg skal lige hitte ud af at finde rundt herinde. Men du er tilføjet til min blogliste, for dine snurrige tanker MÅ jeg da være en del af! GODT NYTÅR! :-)

  SvarSlet