Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

mandag den 28. februar 2011

UTROLIGT SPØGELSE

Når man er 3 år og ikke kan beslutte sig til, hvad man vil være til Fastelavn, så ender det med, at man bliver iført kombi-udklædning. Således drog Oscar i lørdags afsted sammen med Cleopatra og Guldkaramellen som "UTROLIGT SPØGELSE"... det vil sige Mr. Incredible ( Hr. Utrolig) kostume fra mors hånd inderst og Spøgelseslagen ligeledes fra mors hånd yderst!

Tjaaaa.... moderen syntes at det var LIDT for letkøbt bare at klippe to huller i et stykke lagenlærred, så dette spøgelse er med mund, tunge og øjenbryn. Stadig kedeligt når man nu kunne sy så meget sjovt, men det var hvad han ønskede sig at være.

Lillebror var til gengæld jordens søøøøøødeste Toms Guldkaramel... hvis jeg altså sådan helt selv skal sige det. Og da jeg ikke er tilhænger af Janteloven, så må jeg hellere sige det selv: HAN VAR SGU SØD!

Jeg selv var gået en tur i kælderen for at hitte et brugbart kostume. Jeg ville kunne gå til fastelavnsfester i 10 dage i træk iført nyt kostume hver dag... Én af de mange fordele ved at have danset mavedans i 20 år. Nå - valget faldt på CLEOPTARA kostume komplet med paryk og det hele. Da jeg selv holdt kamera og guldkaramel i lørdags, må i nøjes med et gammelt dansebillede fra way-back-when, da kostumet blev syet til en faraonsk dans.


Vi skal til endnu en fastelavnsfest på søndag. I ringkøbing hvor min svigerinde og alle ungernes fætre og kusinen bor. Min Cleopatra-udklædning med paryk, kjole, halskæde, make-up, bælte osv. var egentlig noget af et udstyrsstykke, så det bliver et andet kostume på søndag. Et dejlig nemt ét af slagsen, så hvis du desperat står og mangler et kostume, så læs med her på bloggen i nærmeste fremtid....

4 kommentarer:

 1. Hvor er i flotte og sikke nogle lækre drenge, mums en guldkaramel ;-)

  SvarSlet
 2. Du har så meget ret, Gitte.
  Ham lillebror er lækker <3
  Synes nu også at det utrolige spøgelse er ret sej :-)

  SvarSlet
 3. Hvordan har du dog lavet det skønne guldkaramel kostume?
  Helt genialt:-)

  SvarSlet