Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

lørdag den 12. februar 2011

HOME SWEET HOME

Det her med garn er da en frygtelig hobby! Nu kan man jo ikke gå en tur i Tante Grøn uden at blive fristet totalt over evne længere! Jeg havde fingrene i den smukke, smukke slå-om-nederdel derinde. Den er strikket udlukkende i RET med vendestrik.... men på pinde nr. 3! Og så koster kittet altså også lige kassen, så jeg blev enig med mig selv om at det nok var bedre lige at tage sig et hurtigt lille strikkekit i stedet. Sådan ét der giver lynhurtigt resultat og succesfornemmelse.


Så mød mit nye mobilhus:Det er strikket efter opskrift fra Kastanjestrik i tynd uld og efterfølgende broderet.

Mens jeg strikkede det var jeg ellers voldsomt i tvivl om, om min I-Phone dog ville kunne være i det lille smalle hylster. (Havde den IKKE kunnet være der havde jeg hårdnakket påstået, at jeg ALTID havde manglet et etui til mine kleenex!)

Kittet kan købes hos TANTE GRØN

2 kommentarer:

  1. Sikke et smart mobilbo... Min er alligevel så ridset at den bare bliver smidt ned i tasken... Men når jeg engang får en ny, så skal den passe på. Måske med ligende bo :)

    MVH
    Mette

    SvarSlet
  2. Ridsede telefoner kan også sagtens bo i et strikket etui! ;-) Min er vist heller ikke ridsefri... Jeg kan bare godt lide at have den om halsen, for jeg når ALDRIG at tage den, hvis den ligger i en taske. Har endnuikke fundet ud af hvordan man instiller dyret til at ringe lidt længere tid INDEN den slår over til mobilsvar.... Og i virkeligheden gider jeg nok heller ikke at sætte mig ind i det! Så er det sjovere at strikke og brodere sig et mobilbo til halsen, så man når at tage telefonen.

    SvarSlet