Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

mandag den 21. februar 2011

MORS GULDKLUMP

Så er yngstemandens kostume færdigt og klar til tre fastelavnsfester. Tante Trine vil nok mene, at jeg har applikeret HELT forkert, og at der burde stå 'Tantes Guld'... men der står altså 'Toms Guld' på karamellerne, så sådan blev det!
Mors søde guldklump - lige til at spise!


Dragten er de posede smækbukser fra Elsebeth Günthers NYT BØRNETØJ 0-4 år


Den er syet i babyfløjl, hvorpå der er applikeret guldstof og Toms logo. Jeg skal lige hilse og sige, at guldstof er noget HØ at sy i. Det trækker og strækker sig trods stabiliserende rivevlies på bagsiden. Så hvis du tænker, at guldstoffet da trækker og krøller lidt i kanten SÅ ER DET MED VILJE, OG FOR AT FÅ "KRØLLET-KARAMELPAPIR-EFFEKT!" (That's my story, and I'm sticking to it!)

Sjovt nok var der ingen problemer, da jeg skulle applikere logoet, så dragten har simpelthen fået logo både foran og bagpå.
Huen er bare et stykke rib riet på en brun bomuldshjelm. Når hovedet kommer i hjelmen får huen det helt rigtige 'svung' så den ligner en karameltop.


...så mangler der bare et billede af guldklumpen iført brun body, brune strømpebukser og dragten, men han sover altså nu, så det må I have til gode. :-)


4 kommentarer:

 1. Det er bare GULD! :-)
  Dygtige dig.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg må for dig vil jeg meget gerne ha lov at tilføje dine DIY´s til listen, er vild med armbåndet :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 3. Hej Sara.
  Hyggeligt at du kiggede forbi :-) Du linker bare alt hvad du har lyst. Armbåndet så jeg lavet på Kulturmaskinens juleworkshop for børn... Og da jeg jo ikke var i kategorien 'børn' måtte jeg pænt vente med at lave et, til jeg kom hjem. Oprindelsen til ideen kender jeg derfor ikke, men det gør nu ikke armbåndene mindre sjove. :-)

  SvarSlet