Sidevisninger i alt

Søg i denne blog

tirsdag den 27. april 2010

Betragtninger om selvbedrag!

For 17 dage siden blev jeg (ret pludseligt!) mor til skønne lille Gustav.

(Det med det pludselige kommer der nok mere om senere!)

Bortset fra de lidt ømme amme-attributter er kroppen langsomt ved at genfinde sig selv... eller det bildte jeg mig i hvert fald ind:
    Syntes at spejlet viste et billede, der godt kunne gå an i en badedragt i svømmehallen eller lignende.

Men badevægten mener at der stadig mangler at ryge 8 kilo, og da jeg af vanvare kiggede på kjoler på en engelsk hjemmeside, og derfor måtte have fat i målebåndet for at finde min størrelse måtte jeg vist indse graden af selvbedrag! ;-) 90 cm om taljen!!! Og her gik jeg og bildte mig ind, at jeg så let som ingenting ville gå sommeren i møde som et svajende slankt birketræ. Virkeligheden og målebåndet mener nok snarere at der er tale om solide egestammer!!! BAAAAAAH!
Ergo kom jeg fluks væk fra kjolesiden og ind på Nordisk Yogas hjemmeside i stedet, og 1-2-3 tilmeldt mig et efterfødselskursus med yoga/pilates-øvelser, der skal hjælpe hende den tøndeformede med at få korset-musklerne HELT ind hvor de plejede at befinde sig. Og så venter vi lige på at stingene forneden forsvinder, så der kan komme gang i mavedansen igen.

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med ham han ser dejlig ud og lur mig om du ikke nok skal nå at tabe dig det sidste så du kan komme i det badetøj alligevel til sommer ;-)

    Kh Mette

    SvarSlet
  2. Han er bare så sød lille Gustav, endnu engang tillykke. Jeg kan vist godt løfte slørret for, at min mave ikke så sådan ud lige efter fødslen.

    SvarSlet